top of page

Hoe kan ik helpen?

Word Lid

Word lid van vzw De Gambiavrienden voor maar 10 euro. Als lid word je op de hoogte gehouden van onze activiteiten en krijg je 4 keer per jaar onze nieuwsbrief.

Word vandaag lid en stort 10 euro op

BE50 7335 5555 6618 (BIC: KREDBEBB) 
met vermelding "lidgeld"

Lidgelden zijn niet fiscaal aftrekbaar. 

DSCN4751.JPG
Word Lid
DSC_0457.JPG

Doe een gift

Je kan ons altijd helpen met een gift. Voor alle giften vanaf 40 euro/jaar krijg je een fiscaal attest. Zo kost een gift van 40 euro je maar 22 euro. 

Stort jouw gift op: 

BE21 7330 1275 2803 SCHOOLPROJECT (BIC: KREDBEBB)

met vermelding "GIFT (jaartal)"

Word Sponsorouder

Help een kansarm kind naar school gaan en word zijn of haar sponsorouder. Voor maar € 0,17/dag geef je een Gambiaans kind al een betere toekomst. Word ook een sponsorouder en leer je sponsorkindje kennen!

CSC_0977.JPG
DSCN4420.JPG

Help ons met materiaal

Wij zoeken het hele jaar door materiaal en hulpgoederen. Elk jaar laden we in september 'onze' container in, en brengen we alle spullen zelf ter plaatse op onze missiereis in november. Bekijk in ons overzicht naar welk materiaal we op zoek zijn. 

Shop via Trooper

Cadeautjes kiezen op bol.com? Huishoudspullen kopen op coolblue? Schoenen van Torfs laten leveren? Takeaway bestellen? Als je via de website van Trooper op een van de meer dan 600 grote Belgische webshops je aankopen bestelt, krijgt onze vzw een deel van de aankoopprijs. Je betaalt geen cent meer, en steunt tegelijk de vzw!

logo_onwhite_1.png
logo-duocolor.jpg

Geef een "Goodgift"

Wil je een uniek cadeau geven aan iemand die alles al heeft? Of iemand verrassen die heel sociaal geëngageerd is? Met Goodgift geef je een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag van bon mag schenken aan een goed doel naar keuze (De Gambiavrienden, bijvoorbeeld). Wij ontvangen dan het volledige bedrag van de bon als gift!

bottom of page