top of page

Over ons

Wie zijn wij

Vzw de Gambiavrienden werd opgericht in 1999 en bestaat uit een enthousiaste groep vrienden die komen uit heel Vlaanderen. Een ding hebben we allemaal gemeen: onze liefde voor Gambia. Iedereen zet zich daarom volledig op vrijwillige basis in voor onze projecten en activiteiten.   

Hier zijn we actief

Onze projecten bevinden zich allemaal in het West-Afrikaanse land Gambia. We zijn vooral actief in het westen van het land in de kustregio. Klik op een rode pin op de kaart om te kijken waar onze projecten zich bevinden.

Our Mission

Onze jaarlijkse missiereis

Elk jaar sturen we een 40 voet container vol hulpgoederen, die we zelf doorheen het jaar inzamelen, naar Gambia. In november vertrekken dan we met een groep vrijwilligers op missiereis. We bezorgen dan al het materiaal persoonlijk tijdens onze bezoeken aan onze projecten.

 

Het overhandigen van de sponsordozen aan alle sponsorkindjes is daarbij onze prioriteit en elk jaar opnieuw een hoogtepunt.   

In de pers

Door de jaren heen zijn onze projecten al verschillende keren verschenen in de Gambiaanse pers. Benieuwd naar wat er allemaal over ons geschreven wordt? Je vindt alle (Engelstalige) artikels via de knop hieronder.

bottom of page